Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Fishansuperman

Szarvasgombás olajban pácolt mozzarella - Mozzarella marinate in truffle oil

2015. szeptember 04. - Tamás Gergely

Hozzávalók:

- fokhagyma

- babérlevél

- szarvasgomba

- rozmaring

- olívaolaj

- mozzarella (bivaly, vagy pizza)

A fűszereket és a fokhagymát összekeverjük az olajjal, majd a mozzarellát egy zárható edénybe tesszük, és az ízlés szerint fűszerezett olajat ráöntjük. :) Pizzára, salátára, húsokhoz igen finom. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr797760296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása