Idén karácsonykor kóstoltuk először, majd szilveszteri bulira sütőtűnk, amely igen jól fogyott. Bár nem emlékszem igazán jól, de hajnalban már üresen találtam a dobozt, amelyben vittem. Készítsétek el ti is és fogyasszátok eme finom kekszet, amely nem az én receptem, hanem egy kedves családtagomtól kaptam meg.
Tészta:
25 dkg liszt,
12,5 dkg ráma,
1 dl tej,
1/2 tk sütőpor
2 tk só
Töltelék:
12,5 dkg ráma,
15 dkg sajt
A tésztát összegyúrom, nyújtom, majd megkenem a sajtos töltelékkel, feltekerem és mélyhűtőbe teszem. Sütés előtt kivenni, kicsit kiengedni,majd szeletelni és sütőpapírral bélelt tepsiben sütni.
Thx M.
Reklám:
2015 február. 14. : Februári Tállyai BorBár:
http://oroszlanos.hu/esemenynaptar/februari_tallyai_borbar.408.html