Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Fishansuperman

Sajttal és sonkával töltött csirkemell bundázott zöldségekkel

2015. január 11. - Tamás Gergely

Tudom alaprecept, de nekem rég ízlett ennyire valami, hiszen Halban Pácolt Emberné készítette, aki nekem a jobbik felem és csók anyu :) Recept 4 - 6 személyre: 1 kg csirkemell 20 dkg sajt 20 dkg sonka 50 dkg burgonya 3 - 4 fej vörös vagy lilahagyma 3 - 4 db sárgarépa Delikát…

Tovább

A nagy Paella kalandom - Paella Valenciana HPE módra

Becsületemre váljék beismerni, hogy nem rajongtam se a halért, se a szerb rizses húsért, sem más egyéb kása jellegű ételért, amelyről nagy mértékben tehet nagyfater, aki hőn gyalázta meg a liba húsát, mint libakása, és üldözött el vele minden jó érzésemet a rizses kevert…

Tovább

Sütőben sült csirkemáj kedvesem és barátaim ízlésének

Bevallottan két dologban vagyok profi az alvásban és a fürdésben, és igen nyertem, hiszen képzeljétek el egy nap háromszor is képes vagyok megfürdeni az otthoni kádban, és átalszom a fél életem, mert így szeretem. De a máj az én asztalom, és igen talán ebben is jó vagyok,…

Tovább

Pácoljunk bátran halat s' vad, s' mi jó falat.

Elsők közt tanultam meg, mi a legfontosabb, ha egy jóféle vadat kapunk, és ezt megfőzzük, akkor pácolunk, de mit is jelent ez a szó. Alapvetően pácolni bármit lehet halat, vadat, s mindent mi jó falat. A Minerva nagy szakácskönyv leírása szerint a pácolás nem más, mint a hús…

Tovább
süti beállítások módosítása