Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Fishansuperman

Gastromuvi - Izlandi Kaland (Land Ho, 2014)

2015. február 04. - Tamás Gergely

A gasztromuvi az én és a főzés kapcsolatát befolyásoló alkotások gyűjtőhelye, amely előre szólók nem mindig gasztronómiai alkotásokról szól majd. 

Az Izlandi Kaland (2014) nem komoly alkotás, inkább egy könnyed, szemet és lelket pihentető alkotás Izlandról, az öregségről, és arról, hogyan vállunk újra fiatallá, tán még gyerekké öregségünkre. Mégis a filmet átjárja valami gasztroszellem, hiszen Mitch (Earl Lynn Nelson) alakja, a nők mellet a minőségi ételek rajongója is, de jó barátja, a visszafogottabb Colin (Paul Eenhoorn) sem veti meg a jó falatokat, és a finom borokat. Bár a történet nem túl erős, mégis a két jófej öreg izlandi utazása néhány másodpercre betekintést nyújt Izland ízeibe. De már csak a szigetország gyönyörű tájaiért és Mitch elvetemült poénjaiért is érdemes megnézni, s közben egy pohár bort meginni, vagy elrágcsálni valamit, és képzeletben elszállni Izlandra hooooooooo :)

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr157139219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása