Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Éttermezzünk: Vár: A speiz

2016. március 28. - Tamás Gergely

Megújult, laza, elegáns, de otthonos enteriőrrel és a hazai ízekre alapuló, francia technológiát alkalmazó, izgalmas konyhával nyitott meg újra a Budai Vár gasztrogyöngyszeme, a Vár: a Speiz étterem. Frissebb, eklektikusabb, színes köntösbe öltöztetve született újra a Hess András téren 2010 óta…

Tovább

Beharangozó: OTP Bank Gourmet Fesztivál 2016 - Vadat és halat ...

Találkozz a legjobb magyar ételekkel és séfekkel, Európa legszebb fővárosában !!!

Mindenből a legjobbat! – a már megszokott minőségi kínálattal, a legjobb séfek mestermunkáival és izgalmas ízkavalkáddal várja a gasztronómia szerelmeseit az OTP Bank Gourmet Fesztivál május 12-15 között, a Millenárison. A mesterszakácsok ezúttal nem egy bizonyos ételt álmodnak újra, hanem két…

Tovább