Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Hugh Fearnley - Whittingstall tökéletes pizzareceptje

2015. március 01. - Tamás Gergely

A tészta receptje tuti, és hűtőben sokáig eltartható, de nézzük a receptet: Hozzávalók a tésztához: 250 g kenyérliszt (00 - ás) 250 g sima fehér liszt 5 g szárított élesztő 325 ml meleg víz 1 ek olívaolaj Hozzávalók a sült paradicsomszószhoz: 500 g…

Tovább

Pereszkekrémleves

Idén jó év volt a lila tönkű pereszkére, még december 24 - én is szedtem pár darabot, a lila és a lilatönkű pereszke nagyon ízletes, nagyon sokrétű a felhasználása, pörköltnek, levesnek, rántani, de tojásos gombának is zseniális. Finom fűszeres íze van, amelyet én személy…

Tovább

Vadas szerintem

A vadas a mindenem, készüljön az vadból, szárnyasból, vagy marhából, esetleg sertésből, egyszerűen imádom, már - már hittel vallom, hogy a jó vadas alapja, a készítésen, a alapanyagokon, és a szíven múlik, mert ahogy mondani szoktam, ahány ház, annyi szokás, a vadast is, a legtöbb helyen másképpen…

Tovább