Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Tokaji balzsamos saláta télire

2015. január 04. - Tamás Gergely

1 db birsalma1 fej brokkoli1 db cikória1 db alma1 db körtedióolíva olajtökmag olajTokaji borecet furmintbólTokaji körtés - levendulás balzsamecetfekete borsfehér borsfél citrom levefél citrom héjafél narancs levetormasó A hozzávalókat megtisztítjuk, majd a brokkolit és a…

Tovább

Régi halételek 3.: Csukagombócz

Volna itt egy klasszikus francia fogás, amely főleg Lyonban hagyomány, ott a kisvendéglőkben, vagy bouchonokban fogyasztják, ez pedig a Quenelle, amely egy vagdalt, vagy húsgombóc, amelyhez használnak húst pl. borjút (Paul Bocuse), vagy halat, főleg csukát, de engem a csukagombóc vagy…

Tovább