Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Svéd uborka

2015. szeptember 05. - Tamás Gergely

 Hogy miért ez a neve fogalmam sincs, de hívják Francia Uborkának is.

 Hozzávalók:

 

- 2 kg Uborka

- 0,5 kg lila v. vörös hagyma

- 7.5 dl víz

- 5 dl ecet

- 90 dkg cukor

- 11 dkg só

- 12 dkg mustármag

- savanyúság tartósító (Horváth Rozi, adagra számítva)

 

Elkészítés:

 

Az uborkát és a hagymát legyaluljuk.

A vizet, ecetet, cukrot, sót, mustármagot összekeverjük, majd felfőzzük, és hozzákeverjük melegen a tartósítószert.

Jól összekeverjük az egészet, majd üvegekbe rakjuk.    

 

Jó étvágyat. Télen igen finom és nagyon jó vitamin pótlék.

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr137763240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.