Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Kapros - joghurtos uborkaleves

2015. július 19. - Tamás Gergely

Hozzávalók 4 személyre:

- 1,5 kg kígyó- vagy fürtös uborka

- 2 gerezd fokhagyma

- zöldcitrom ízlés szerint

- friss kapor ízlés szerint

- 5 dl görög joghurt

- olívaolaj ízlés szerint

- víz

- só, bors

Elkészítés:

1. Az uborkát megtisztítjuk, a végeit levágjuk, ha szeretnék hámozzuk, majd a fokhagymával pürésítjük.

2. A zöldcitrom - ok héját hozzáreszeljük,  a levét belefacsarjuk. 

3. A friss kaprot felaprítjuk, a vastagabb szárát nem.

4. Turmixgépbe rakjuk a hozzávalókat és, vagy botmixerrel krémesre mixeljük.

Egészséges, vegán frissítő leves ebédre, vagy vacsira. Jó étvágyat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr207639290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.