Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Húsvéti leves Olasz módra

2015. április 04. - Tamás Gergely

Hozzávalók 4 - 6 személyre:

  • 35 dkg darált sertéshús
  • 4 tojás
  • 5 ek reszelt Pecorino, v. Parmezán 
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek petrezselyem finomra vágva
  • szerecsendió
  • marhahúsleves
  • 4 ek zsemlemorzsa
  • 2 ek mazsola
  • 30 dkg Ricotta

Elkészítés:

1. A darált húst egy tojással, a fokhagymával, a petrezselyemmel és a fokhagymával, és a fűszerekkel összegyúrjuk és kis méretű golyókat formálunk.

2. A gombócokat marhahúslevesben 10 perc alatt készre főzzük.

3. A maradék 3 tojást, a Ricottát, a zsemlemorzsát, az aranymazsolát összekeverjük és a levesbe öntjük, sózzuk és 1 percig forraljuk. 

Jó étvágyat.

Előkészítési idő: 15 perc, elkészítési idő: 15 perc

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr297338798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.