Hozzávalók 4 - 6 személyre:
- 35 dkg darált sertéshús
- 4 tojás
- 5 ek reszelt Pecorino, v. Parmezán
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek petrezselyem finomra vágva
- szerecsendió
- só
- marhahúsleves
- 4 ek zsemlemorzsa
- 2 ek mazsola
- 30 dkg Ricotta
Elkészítés:
1. A darált húst egy tojással, a fokhagymával, a petrezselyemmel és a fokhagymával, és a fűszerekkel összegyúrjuk és kis méretű golyókat formálunk.
2. A gombócokat marhahúslevesben 10 perc alatt készre főzzük.
3. A maradék 3 tojást, a Ricottát, a zsemlemorzsát, az aranymazsolát összekeverjük és a levesbe öntjük, sózzuk és 1 percig forraljuk.
Jó étvágyat.
Előkészítési idő: 15 perc, elkészítési idő: 15 perc