Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

A főzés értelme

2015. január 24. - Tamás Gergely

A konyha az a hely számomra, ahol megismerhetem és felfedezhetem a bennem rejlő személyiségeket, ha főzők, akkor elfeledkezem a gondjaimról és csak arra koncentrálók, hogy az étel, amit készítek, a legfinomabb legyen, abban a percben, amikor a szerelmem, a családom, a barátaim, vagy csak egy idegen megkóstolja és elfogyasztja, hiszen ez már soha nem lesz megismételhető, lehet jobb, vagy rosszabb, de ugyanolyan sosem lesz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr677103431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.