Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Epres - datolyás - fügés álom

2015. január 22. - Tamás Gergely

Recept 4 pohárra:

4 datolya

4 füge

4 db eper vagy 10 dkg eperdzsem

25 dkg Mascarpone

20 dkg keksz

15 dkg tejföl

cukor

fél citrom leve

1 csomag vaníliás cukor

tejszínhab vagy 250 ml habtejszín

A gyümölcsöket apróra vágjuk, a kekszet apróra törjük, a mascarponét és a tejfölt összekeverjük a vaníliás cukorral, a cukorral és a fél citrom levével. A pohár aljára tesszük a datolyát, majd megszórjuk kekszmorzsával, erre tesszük a mascarponés krémet. A következőkben epret, vagy eperlekvárt, és újra kekszmorzsa és mascarponés krém, a végén a fügével fejezzük be, amelyet a tejszínhabbal zárjuk. Azért isteni ez a recept, mert zseniálisan finom és nagyon egyszerű elkészíteni. sam_0612.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr307098861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.