Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Gergő kedvence :)

2014. december 21. - Tamás Gergely

2 egész csirkemell
0,33 Cserpes tejszín
30 - 40 dkg reszelt sajt (trappista, mozzarella, parmezán, chedar, vagy ami van)
kiegészítőnek kelbimbó, bébi cukkini, cukkini, bébi patisszon, karfiol, brokkoli
sonka (serrano, iberico, pármai) vagy bacon ízlés szerint,
só,
fekete bors,
fehér bors,
őrölt kömény,
őrölt rozmaring,
majoránna,
oregáno,
olíva vagy napraforgó olaj
A csirkemellet összedaraboljuk, nagyobbakra, majd serpenyőben megpirítjuk, ezután pihentetjük. Közben a tejszínt, a reszelt sajt nagyobb részét, a fűszereket, egy kevés olajjal összekeverjük, majd a csirkemellet porcelán tepsibe, vagy jénaiba tesszük, ha mellékelünk zöldséget akkor azt is, majd ráborítjuk a tejszínes öntetett és összekeverjük. Magas fokon a sütőben aranybarnára sütjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr487003047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.