Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Mézeskalács ízű forrócsoki

2014. december 20. - Tamás Gergely

5 dl tej 
3 dl tejszín
1 svájci vagy belga tejcsoki, vagy magyar 
étcsoki ízlés szerint
vanília rúd, vaníliás cukor (1 csomag), lehet bourbon,
mézeskalács fűszerkeverék,
A tejet és a tejszínt felforraljuk a vaníliával, beletörjük a csokoládét, lassú tűzőn addig főzzük amíg fel nem olvad, majd hozzáadjuk a fűszereket, egy forrás, majd kész, ha vaníliás cukrot, ha azt használjuk, akkor ezt a legvégén adjuk hozzá, azzal már ne főzzük. Pillecukorral és tejszínhabbal tálaljuk. Tálaljunk mellé mézeskalácsos muffint. 

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr647000895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.