Korlátlan kalandozások itthon és Európában. Travel and Gastro

Fishansuperman

Csirkemell fűszeres - parmezános bundában

2014. december 19. - Tamás Gergely

1 - 2 egész csirkemellfilé
2 - 3 tojás
rétes vagy finom liszt
zsemlemorzsa
füstölt pirospaprika
fehér bors
fekete bors
rozmaring
majoránnával, 
BBQ fűszersó 
parmezán
A panírozás előtt a csirkemellből érméket vágunk, majd BBQ fűszersóval, borssal, megszórjuk, állni hagyjuk. A panírhoz előkészítjük a lisztet, a zsemlemorzsát, a tojást összekeverjük a fehér borssal, fekete borssal, füstölt pirospaprikával, rozmaringgal, majoránnával, majd felverjük, és bele reszeljük a parmezánt. Bepanírozzuk, majd forró olajban kisütjük. Hm, fincsi..

crispy_parmesan_chicken_breasts.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://halbanpacolt.blog.hu/api/trackback/id/tr946998275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.